PDA

View Full Version : remote for our Grand Canyon



seamo
03-25-2007, 10:41 PM
we need a remote for our Grand Canyon DVD? Our 07 didn't come with one and we are stumped ? Please help. Can we order one from the factory we called the 1-800 for the remote and nobody called us back.
Seamo

Princess Kathleen
03-26-2007, 01:06 PM
Get in touch with your dealer then possibly your factory rep at Heartland.

PK

jpmorgan37
03-30-2007, 03:38 PM
Seamo;
What kind of DVD do you have?
John

seamo
04-04-2007, 07:53 PM
We have a memorex without a remote control. Kathleen is sending her extra one to us. Hopefully it will work.

Seamo

going to the rally.....

jpmorgan37
04-04-2007, 09:34 PM
Seamo;
I have a (now defunct) Memorex and if your new remote doesn't work, e-mail me and I will send you mine or give it to you at the rally.
John