PDA

View Full Version : No signal on Valor TMPS



EPaulikonis
05-28-2015, 04:54 AM
First trip out this season and all sensors on my system are reading 0000. Checked antenna cable and also reset all 4 chip modules. Any ideas what else could be wrong?

don helped me with new sensors on two tires this time last year. System is only 11 months old.

avvidclif
05-28-2015, 06:51 AM
I think you are talking about a TPMS, not sure. If so what brand?

EPaulikonis
06-03-2015, 08:19 AM
Following up on fix actions. I did get a call from Don on my home phone shortly after posting the thread. I, however, was in Dover, DE, so I didn't get in touch with him until Saturday. Don had already shipped me a new antenna to correct the issue. Awesome...it was at my door on Monday when I returned to OH.

Installed the new antenna Don shipped out and did an operational check on the TPMS last night. System is back up and running with what appears to be much improved reception of the signal from the sensors to the control unit. Thanks again to Don and his exceptional customer support.