PDA

View Full Version : Web Server Extremely Slow



rxbristol
08-30-2015, 10:18 PM
Is anyone else experiencing extremely slow connections to the Heartland Forum? It doesn't matter which computer, internet provider, or web browser I use. Pages load very slow, if at all--almost impossible to use. This starting happening this last Thursday.

TxCowboy
08-30-2015, 10:24 PM
Yeah, since last Thursday. Noticed it on several different servers and both my PC and laptop. My other websites load just fine.

jassson007
08-30-2015, 10:25 PM
I use tapatalk and don't have any problems. Sorry


Sent from my iPhone using Tapatalk

jimtoo
08-30-2015, 11:56 PM
Try erasing the browser's history.

MCTalley
08-31-2015, 12:01 AM
No apparent slowdowns on my end. Now the Heartland RVs site....

VMooreSR
08-31-2015, 07:42 AM
Yes we are, ipad, PC, phone, Internet, Chrome makes no difference, took forever just to respond to this. It seems to be just this site all others load just fine. Hmmmm

danemayer
08-31-2015, 08:12 AM
You probably have a local configuration issue. I've run into that in past years from certain park WiFi providers. Had to manually change the DNS ip address to fix the problem. Google has fast public DNS servers.

The Google Public DNS IP addresses (IPv4) are as follows:


8.8.8.8
8.8.4.4

Sniper
08-31-2015, 09:11 AM
Is anyone else experiencing extremely slow connections to the Heartland Forum? It doesn't matter which computer, internet provider, or web browser I use. Pages load very slow, if at all--almost impossible to use. This starting happening this last Thursday.
Yes. Last Friday & over the weekend and only this site, all others were uploading fine. Seems to be working just fine this morning though.