PDA

View Full Version : Heartland website slowwwwwwwwwww



mrcomer
02-19-2016, 02:56 PM
Is it just me or is Heartland's website really slow. When I went there to look at Bighorns all it did was churn so I thought I would try another model and it did the same thing. Maybe they're trying to tell me something?

jimtoo
02-19-2016, 03:14 PM
It's been like that several days. It has been reported to managenet.

JimM

jayc
02-19-2016, 03:52 PM
I tried to get on last night but couldn't.

Doublegranch
02-19-2016, 04:10 PM
I advised Jim B about it last week. From my end, I have not been able to get into that site going on over 9 days.
Same here it just tuns and says loading data.

Doublegranch
02-19-2016, 05:42 PM
I just found a way around the problem....If you go to the main page and after it loads the models, if you click from the models listed it just spools and does nothing...
but if you scroll down to the lower left of the page and click on the model listing, it boots right up....IE: full profile etc
Just an FYI until it is fixed.

For20hunter
02-19-2016, 08:02 PM
It has been that way for a few days, but now seems to be running fast.

Rod

justafordguy
02-22-2016, 02:51 PM
Is anyone else having problems with the Heartland Website? When I click on a specific trailer to see the different floor plans I get a "loading Data" message and a small spinning circle image. :confused:

boatto5er
02-22-2016, 03:04 PM
Works OK for me.

StarryNight
02-22-2016, 03:41 PM
there was a problem mentioned about 3 days ago concerning this same issue. you may want to check that thread out for a resolution.

justafordguy
02-22-2016, 04:49 PM
I'm having the same problem from 3 different computers.

justafordguy
02-22-2016, 04:50 PM
there was a problem mentioned about 3 days ago concerning this same issue. you may want to check that thread out for a resolution.

Thanks, looks like I'm not the only one having the problem. Hopefully they will fix it soon. :)

travelin2
02-22-2016, 05:01 PM
Working fine on my iPhone as I reply here.
[emoji848][emoji848][emoji848]


Sent from my iPhone using Tapatalk

travelin2
02-22-2016, 05:03 PM
Thanks, looks like I'm not the only one having the problem. Hopefully they will fix it soon. :)

Are you trying to load the site from a favorite or the computer's cache???
Try starting from scratch by typing the web address in your browser or search engine


Sent from my iPhone using Tapatalk

justafordguy
02-22-2016, 06:44 PM
Works fine on my phone and tablet but not any of my PC's.

travelin2
02-22-2016, 07:23 PM
Works fine on my phone and tablet but not any of my PC's.

Odd. I don't use our PC much anymore. I'll have to check...


Sent from my iPhone using Tapatalk

travelin2
02-22-2016, 07:45 PM
Works fine on my phone and tablet but not any of my PC's.

Went up and booted up the laptop, I can navigate the HL website just fine. Windows 10.


Sent from my iPhone using Tapatalk

For20hunter
02-22-2016, 08:32 PM
Its working great and fast right now on my IOS Macbook Pro.