PDA

View Full Version : Loving our new RW.



WyoCyclone
05-31-2017, 10:29 PM
Added the blue underbelly LEDs this week.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170601/b5e38303435d6646466940e270c2f755.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170601/49a4ea9378dce0a13c8f72b3db67ec50.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170601/23d9297121ceaea0e3cbdbb9b5ef4c9d.jpg

cookie
05-31-2017, 10:37 PM
Sweet!

Peace
Dave

'Lil Guy'
06-01-2017, 12:39 AM
Looking good. Like the effects of he blue lights.

TxRoadWarrior362
06-01-2017, 06:59 PM
Looks great! :cool:

Jv75353
06-01-2017, 07:56 PM
Looks great! Like the effect of the lights.

pjones1969
06-01-2017, 10:17 PM
Very nice, how hard of a project is this?


Sent from my iPhone using Tapatalk

WyoCyclone
06-01-2017, 10:54 PM
Not bad if you just plan it out. The toughest part is soldering the LED lights to wire. I just leached power off of a line in the slide and put it all together.


Sent from my iPhone using Tapatalk

WyoCyclone
06-01-2017, 11:13 PM
Now I've got to figure out if I have a slow leak somewhere. My pump circulates about every minute to pressurize the lines. Everything appears turned off and I can't see water dripping anywhere. Thoughts on where to start everyone???


Sent from my iPhone using Tapatalk

RAHanock
06-02-2017, 11:27 PM
Looks nice. What is your source and part number?

TxRoadWarrior362
06-03-2017, 12:29 AM
Now I've got to figure out if I have a slow leak somewhere. My pump circulates about every minute to pressurize the lines. Everything appears turned off and I can't see water dripping anywhere. Thoughts on where to start everyone???


Sent from my iPhone using Tapatalk

sounds silly to ask but... Any faucets cracked open a bit? What setting do you have your water inlet set at? Is the water heater full, and not with air?

- - - Updated - - -

P.s. I'm not sure if my rear awning support mounts are where yours are. Mine are on the trailer door frame. I'll check tomorrow and see if I have some on the deck railings like yours.

WyoCyclone
06-03-2017, 02:23 PM
Not a silly notion at all, as I've checked all facets and connections around the pump and water tanks and have not seen a drop of water. The water inlet is set at "normal". The water heater seems to be full as the pressure valve lets out water. If there is a leak it sure is a slow one as it only burps about once every two minutes or so.


Sent from my iPhone using Tapatalk

WyoCyclone
06-03-2017, 03:22 PM
As far as the awning mounts I didn't see anything on the trailer. There were some holes in the railing but nothing to secure them down with. I just figured I'd get some straight cotter pins to secure it to the railing.


Sent from my iPhone using Tapatalk

TxRoadWarrior362
06-03-2017, 03:43 PM
As far as the awning mounts I didn't see anything on the trailer. There were some holes in the railing but nothing to secure them down with. I just figured I'd get some straight cotter pins to secure it to the railing.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Flat end of the supports go here.

WyoCyclone
06-03-2017, 09:13 PM
I have no such thing on mine. I'll be phoning the dealer!! Thanks for the info.

On another note, flipped the water switch to "city" and no more burping from the pump.


Sent from my iPhone using Tapatalk