Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 26

Thread: Forum Acts Differnt Past Several Days

  1. Print this Post   #1
    Senior Member wdk450's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    USA - CA
    Posts
    5,729

    Forum Acts Differnt Past Several Days

    I am guessing that my 'problem' is something to do with my Chrome browser, but thought I would ask the Forum members if this is happening to anyone else.
    For the past couple of days, the forum acts and looks differently to me. There are no longer any icons to the immediate left of the listings of posts, the input text style seems to have changed, and when I tried to paste a weblink into one of my postings, it didn't immediately happen, but I got an extra "security" popup window to paste my link into, which then was applied to my posting. Also, the spellchecker seems to no longer identify misspellings in my text.
    Anybody else seeing this stuff. Any suggestions? No changes to my settings have been made by me recently. I checked the Chrome settings this morning, and everything seems normal to me.
    Last edited by zwallace; 05-19-2020 at 12:34 AM. Reason: test bugs
    Bill Knight KJ6TBE
    Retired 40 Year Hospital Biomedical Electronics Technician
    Former State Chairman (2000) California Medical Instrumentation Association (CMIA)
    2008 Bighorn 3670RL
    My Bighorn Upgrades
    See:
    https://docs.google.com/document/d/1...it?usp=sharing


    2004 Dodge RAM 3500 Cummins 5.9
    B-D Exhaust Brake
    Ride Rite Air Bags
    Valvoline 15-40 High Mileage Diesel Oil
    XDP Diesel Power Plus Fuel Additive

    At a Thousand Trails in Southern California

    21 Heartland Rallies I Have Attended
    See: https://docs.google.com/document/d/1_PRxlhCp1l7IXgiVIBJmCtX3viJ9NaykR8_b81W9CVU/edit?usp=sharing

    Thousand Trails Elite Membership

    Support this Forum! Join the Heartland Owners Club at the "Owners Club" Tab at the top of this Page!!!
    Remember The USS Liberty . . . Read: http://www.lewrockwell.com/orig/margolis12.html
    "The truth sounds like hate to those who hate the truth"

  2. Print this Post   #2
    Moderator danemayer's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    USA - CO
    Posts
    19,965

    Re: Forum Acts Differnt Past Several Days

    Bill,

    I'm using Chrome on Windows 10 and haven't noticed any difference.


    Dan and Ann Mayer & fur baby Callie the Rally Dog
    2011 Landmark Rushmore
    • MorRyde 8K Independent Suspension
    • 8K Kodiak Disc Brakes
    • Goodyear G114 17.5" tires
    • RV Comfort Systems Cheap Heat
    • MorRyde 33x90 Sliding Cargo Tray
    • Torklift Glowstep Revolution Aluminum Steps & Dirt Destroyer

    2014 RAM 3500 Laramie
    • Cummins 6.7 Diesel, AISIN Transmission
    • 4x4, Long box, Crew Cab, DRW 3.73
    • Sailun Terramax A/T 4S, 235/80R -17. 5 Tires
    • Hensley BD3 TrailerSaver Hitch
    • Garmin RV760 GPS


    Is club membership right for you? Click here to learn more

    Check out our Owner-written User Guides and Troubleshooting Guides

  3. Print this Post   #3
    South Central Region Director, HOC jayc's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    USA - TX
    Posts
    5,706

    Re: Forum Acts Differnt Past Several Days

    I'm also using Chrome and Windows 10 with no problems. There seems to be less usage recently but it's probably because no one is able to get out very much because of the China virus.
    Driver-Jay
    Navigator and Director of Operations-Stella
    Cassie-Schnauzer (RIP 5/21/15)
    Tramp-Jack Russell/Chihuahua
    Lady-Chihuahua
    2018 Landmark Oshkosh

    Heartland Owner's Club #1017
    Full-time since 11-21-08



    The rallies we have attended are now in an album on this forum.

  4. Print this Post   #4
    Northeast Region Director JWalker's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    USA - PA
    Posts
    4,312

    Re: Forum Acts Differnt Past Several Days

    Quote Originally Posted by wdk450 View Post
    I am guessing that my "problem" is something to do with my Chrome browser, but thought I would ask the Forum members if this is happening to anyone else. For the past couple of days, the forum acts and looks differtly to me. There are no longer any icons to the immediate left of the listings of posts, the input text style seems to have changed, and when I tried to paste a weblink into one of my postings, it didn't immediately happen, but I got an extra "security" popup window to paste my link into, which then was applied to my posting. Also, the spellchecker seems to no longer identify misspellings in my text. Anybody else seeing this stuff. Any suggestions? No changes to my settings have been made by me recently. I checked the Chrome setings this morning, and everything seems normal to me.
    Noticed the same thing. All the icons to the left of the threads are gone. And the forum seems to be considerably slower. Not sure what's going on. But I don't like it. LOL.
    Jamie, Ginger and Madison
    Lexi - Our Camping Buddy

    2015 ELKRIDGE 37 ULTIMATE
    42' of FUN!!

    2011 North Trail 29RE XLT Fiver *OLD*
    2008 North Trail 28BHS *OLDER
    *

    2016 RAM 3500 DRW CC 6.7 CUMMINS
    Club Member #1123





  5. Print this Post   #5
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    USA - TN
    Posts
    412

    Re: Forum Acts Differnt Past Several Days

    Quote Originally Posted by wdk450 View Post
    I am guessing that my "problem" is something to do with my Chrome browser, but thought I would ask the Forum members if this is happening to anyone else. For the past couple of days, the forum acts and looks differtly to me. There are no longer any icons to the immediate left of the listings of posts, the input text style seems to have changed, and when I tried to paste a weblink into one of my postings, it didn't immediately happen, but I got an extra "security" popup window to paste my link into, which then was applied to my posting. Also, the spellchecker seems to no longer identify misspellings in my text. Anybody else seeing this stuff. Any suggestions? No changes to my settings have been made by me recently. I checked the Chrome setings this morning, and everything seems normal to me.
    Having the same issues.
    2017 Ford F-350 DRW CC King Ranch
    2014 Landmark Savannah

  6. Print this Post   #6
    Senior Member wdk450's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    USA - CA
    Posts
    5,729

    Re: Forum Acts Differnt Past Several Days

    I guess I am glad I am not the only one having these problems. Also what shows up when i type input is not quite what gets posted. For example, the following line from my post was typed in correctly, but posted like this: it didn't immediately happen, but I got an extra "security"
    Bill Knight KJ6TBE
    Retired 40 Year Hospital Biomedical Electronics Technician
    Former State Chairman (2000) California Medical Instrumentation Association (CMIA)
    2008 Bighorn 3670RL
    My Bighorn Upgrades
    See:
    https://docs.google.com/document/d/1...it?usp=sharing


    2004 Dodge RAM 3500 Cummins 5.9
    B-D Exhaust Brake
    Ride Rite Air Bags
    Valvoline 15-40 High Mileage Diesel Oil
    XDP Diesel Power Plus Fuel Additive

    At a Thousand Trails in Southern California

    21 Heartland Rallies I Have Attended
    See: https://docs.google.com/document/d/1_PRxlhCp1l7IXgiVIBJmCtX3viJ9NaykR8_b81W9CVU/edit?usp=sharing

    Thousand Trails Elite Membership

    Support this Forum! Join the Heartland Owners Club at the "Owners Club" Tab at the top of this Page!!!
    Remember The USS Liberty . . . Read: http://www.lewrockwell.com/orig/margolis12.html
    "The truth sounds like hate to those who hate the truth"

  7. Print this Post   #7
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    USA - NY
    Posts
    1,097

    Re: Forum Acts Differnt Past Several Days

    <p>
    Quote Originally Posted by JWalker View Post
    Noticed the same thing. All the icons to the left of the threads are gone. And the forum seems to be considerably slower. Not sure what&#39;s going on. But I don&#39;t like it. LOL.
    </p>
    <p>
    &nbsp;</p>
    <p>
    I could tell you, but you wouldn&#39;t like my answer! LOL</p>

  8. Print this Post   #8
    Member
    Join Date
    Mar 2019
    Location
    USA - IN
    Posts
    41

    Re: Forum Acts Differnt Past Several Days

    Mine are weirded out too. I get funny little things when I use a contraction.
    Life&#39;s strange some times.
    Kim and Mark Lewis
    Lizzy the cat
    Kokomo, IN
    2018 Bighorn Traveler 32RS
    2016 Ram 3500 Laramie DRW

  9. Print this Post   #9
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    USA - FL
    Posts
    1,558

    Re: Forum Acts Differnt Past Several Days

    <p>
    I have Chrome Windows 10 and I have the same problem. I am also seeing on this thread things like this: 9@wh4. I also went to two other forums to check them out. One had the same problem and the other did not.</p>
    08 Ford F350 SRW
    13 Big Horn 3055RL
    1 wife 1 dog and me

  10. Print this Post   #10
    Senior Member jnbhobe's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    USA - PA
    Posts
    5,727

    Re: Forum Acts Differnt Past Several Days

    Me too
    Patti & Jon Holbert
    PJ (Welsh Springer Spaniel rescue)
    Freckles (Welsh Springer Spaniel)RIP
    Erie,Pa.
    Heartland Owners Club #1025
    2009 BH 3370 #9E012371 Sailun S637's on 17.5 in Mod Wheels,8K Hubs, Mor-Ryde Independent Suspension, Disc Brakes, Reese Fifth Airborne, Level-up,LED Lights,awning on slideout and BU lights
    2019 F-350 Lariat Ultimate Limited, DRW, 4X4,4.10 LS Gears,40K GCWR, CC, LB,Dual Moon Roofs, Cameras, Adaptive Cruise
    2015 Explorer XLT Sport, 4X4, Dual Moon Roofs, 20" Wheels.
    08 Branson,MI,
    09 Goshen,PA,MO
    10 East Coast,PA,OH,Nashville,NY,ON,Illinois
    11 Cherokee,NJ,PA,Goshen,Delaware,Illinois,NY,
    12 Virginia Beach,PA,NY,WI,MI, Illinois,Minnesota
    13 Gettysburg, Goshen, NY, Illinois, Missouri, Iowa
    14 Urbanna, Va.,ON,PA.,Illinois, NY.
    15 Goshen,NE Regional,NY, PA, Illinois,
    16 Lancaster, SE, SC,NC,NE Regionals, ON, VA, PA, NY
    17 VA,Goshen,IL,WI,OH,MD,NJ,NY
    18 NE Regional, NY
    19 PA,NY,Goshen,Rally,Pre,Pre-Pre-Rally

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. Some photos from this past summer
    By DonnyB007 in forum Trail Runner - Photos
    Replies: 15
    Last Post: 03-05-2015, 04:05 PM
  2. This past weekend....
    By JeremyN in forum North Trail - Photos
    Replies: 20
    Last Post: 12-31-2013, 04:43 PM
  3. Just Wrapped Up Two Days at Mayberry Days
    By JanAndBill in forum Where are you now? What are your plans? Any Heartland sightings?
    Replies: 1
    Last Post: 09-28-2013, 04:22 PM
  4. Camper from the past
    By Razorback in forum Around the Campfire
    Replies: 7
    Last Post: 05-01-2010, 08:20 PM
  5. In My Past Life...
    By 2010augusta in forum Around the Campfire
    Replies: 6
    Last Post: 09-03-2009, 08:58 AM

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •